Menu

Mordheim - City of the Damned

Flere medlemmer har i 2015 fattet interesse for Den Forbandede By. Der er blevet spillet en del kampe og disse er blot enkeltstående kampe uden kampagner og systemer. Warbands er oprettet og der spilles når tid og lyst tillader det. Adskillige medlemmer har ekstra warbands for at variere deres kampe og taktik.

Der bliver i nær fremtid tilføjet husregler, specielle regler og hvilke warbands osv. der er tilladt i klubregi.
På sigt er det meningen at diverse resourcer som eks. rosters og scenarier bliver tilgængelige her på siden.

Der har kortvarigt været startet en kampagne men denne omhandlede udelukkende territorie erobring og en del kort flytning og næsten ingen kampe.
Da der nu er flere spillere startes der langsomt en ny kampagne som vil være fortløbende uden en egentlig slutning og vinder. Der kan kåres en "nummer 1" for her 6 ture der spilles og såfremt kan ikke kan eller gider at spille en give tur så bliver warbandet blot stående og kan også gøres inaktivt for en periode eller der kan skiftes til et andet band. Således vil alle ikke være på samme niveau og byen vil på den måde blive mere farlig.
Ligeledes tilføjes historie-drevne mål for de spillere som måtte ønske det og man kan selv opsøge og aktivere historier. Det er målet at byen skal blive farlig, levende, udviklende og omskiftelig ud fra spillerens valg og handlinger.

Velkommen til den forbandede by.

Følgende warbands er aktivt spillet:

Hjemmesiden bliver opdateret til den Mordheim kampagnen når den er klar til at blive spillet.

Læs mere om Mordheim kampagnen